Aanbod

Het concept van uw quizz

Welk soort quizz heeft u voor ogen?

Wenst u een klassieke quizz met bvb. 10 reeksen van 10 vragen? Wilt u bepaalde themareeksen inbouwen? Wilt u met een rode draad werken of met een centraal thema?
quizzmaster.be kan u een op maat gesneden quizz afleveren, inclusief een ondersteunende powerpointpresentatie (met passende beeld- en geluidsfragmenten).
U kiest niet alleen welke onderwerpen aan bod dienen te komen, ook de moeilijkheidsgraad van uw quizz kan u bepalen. Het concept hiervan is eenvoudig : aan de hand van de resultaten van de diverse quizzen die door quizzmaster.be werden ontworpen,
wordt aan elke vraag een score gegeven.
Deze scores worden continu bijgewerkt door onze quizzanalist. De totaalscores van alle quizzvragen geeft aldus de moeilijkheidsgraad aan.

We maken eerst een quizzontwerp dat samen wordt besproken. Op basis van uw opmerkingen wordt de quizz verfijnd tot het gewenste resultaat bereikt is.

Wil u een tweetalige quizz (FR-NL)? Geen probleem, de vragen zijn eveneens beschikbaar in het frans.

Hebt u het meer voor een digitale quizz?  ga dan zeker naar onze digitale concepten
Van ontwerp tot afgewerkte quizz : pas wanneer u uw fiat geeft is het voor ons ok.

Vragen

Alle vragen zijn duidelijk uitgeschreven. Ze bevatten een leuke intro en de nodige randinformatie waarop de kwisser zich kan baseren.

De vragen werden zorgvuldig getoetst op hun haalbaarheid en dubbel gecheckt op correctheid, zodat discussie achteraf wordt vermeden.

Ze worden niet zomaar van het internet geplukt, maar door het team van quizzmaster.be zelf bedacht en uitgeschreven.

Actualiteits-gevoelige vragen worden continu bijgewerkt.
U kan onder meer kiezen uit volgende thema's :

- culinair
- aardrijkskunde
- politiek & actua
- literatuur & taal
- geschiedenis en cultuur
- varia
- wetenschap
- sport & ontspanning
- media & lifestyle
- muziek
- reclame

U kan de vragen per pakket van 10 aankopen.

Als u een volledige quizz aankoopt (minimum 60 vragen), krijgt u er bovendien gratis antwoordbladen en verbeterfiches bij, zodat uw vrijwilligers snel en accuraat kunnen verbeteren.
De antwoordbladen kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden met uw logo én de namen van de quizzploegen die aan uw quizz deelnemen. Een antwoordformulier zonder ploegnaam behoort voortaan tot het verleden.

beeld- en geluidsmateriaal
de meeste vragen worden ondersteund door een leuke illustratie. Klassieke quizzrondes kunnen afgewisseld worden met themareeksen (alle categorieën).

Voor allerhande beeld- en geluidsfragmenten (bvb.bekende stemmen, bewerkte reclameboodschappen of ondersteunend beeldmateriaal) kan u ook bij ons terecht, evenals voor advies over muziekreeksen.

Bent u zinnens een integrale muziekquizz te organiseren? Ook hiervoor kan u bij quizzmaster.be terecht.

scorebord
het dynamisch en gepersonaliseerd scorebord (excel file) van quizzmaster.be zorgt ervoor dat u tijdens de quizz de scores van de deelnemende ploegen perfect kan bijhouden.
Het scorebord bevat tevens een grafische tool om de evolutie van de scores van elke ploeg na te gaan.

Wil u met een joker werken? Dat kan. Het scorebord zal zelf aangeven of u voor een ploeg per vergissing 2 keer een joker hebt ingebracht.

Door het inbouwen van een aantal bijkomende controlemechanismen wordt de foutenlast tot een minimum herleid.

quizzreglement
een goed doordacht en sluitend quizzreglement staat garant voor een vlotte quizzavond.
quizzmaster.be biedt u een standaard reglement aan bij aankoop van een quizz.

presentatie van uw quizz
heeft u voldoende vrijwilligers voor uw quizz, maar is niemand bereid om de presentatie op zich te nemen?

quizzmaster.be beschikt over een ervaren presentator (NL-FR) die, in functie van uw wensen, uw quizzavond probleemloos aan elkaar praat.

Heeft u assistentie nodig om de quizz in goede banen te leiden? Onze medewerkster verbetert de antwoorden en/of staat in voor de bediening van het scorebord.

 

na de quizz...
na uw quizz maken we tijd voor een korte debriefing.

Op basis van de antwoordformulieren maakt quizzmaster.be een analyse van de quizz (gegeven antwoorden versus moeilijkheidsgraad). Op deze manier kunnen we
een volgende quizz aanpassen aan uw doelpubliek.

even testen?
"the proof of the pudding is in the eating"

Op eenvoudig verzoek komt quizzmaster.be bij u langs en geeft u een vrijblijvende presentatie van zijn diensten aan de hand van...een mini quizz, jawel!

Kijk snel op de Home pagina voor alle gegevens.

hebt u nog vragen? stel ze gerust..

hebt u geen vragen meer?